JYSK BTW Actie

Ben je op zoek naar een nieuw bed, een nieuwe bank, nieuwe stoelen voor aan de eettafel of leuke woonaccessoires om jouw interieur wat sfeervoller te maken en wil je zo veel mogelijk geld besparen bij het opnieuw inrichten van jouw huis? Profiteer dan van de Jysk btw vrij actie en je bespaart tientallen tot honderden euro’s. Wat Jysk precies voor winkel is en wat de btw vrij actie van deze winkel inhoudt, lees je in dit uitgebreide artikel.

Shoppen met korting bij Jysk

Jysk is een internationale retailketen die enkele jaren geleden opgericht is door Lars Larsen. Oprichter Lars Larsen staat in thuisland Denemarken bekend als een toonaangevende verkoper die altijd wel een goede aanbieding heeft en dit is precies wat hij ook uit wil stralen met retailketen Jysk. Naast een groot aanbod met ‘alles voor de woning’, staat Jysk namelijk ook bekend om de altijd lage prijzen van de retailketen.

Enkele producten die je in de fysieke winkels en webshop van Jysk kan kopen, zijn producten als bedden, eettafels, eetstoelen, banken, bijzettafels, handdoeken, woonaccessoires, gordijnen, garderobekasten en tuinmeubelen. En omdat alle producten van Jysk laag geprijsd zijn, is de retailketen voor iedereen toegankelijk.

De btw vrij actie van Jysk: wat is dat?

De Jysk btw vrij actie is een kortingsactie die jaarlijks wordt georganiseerd om de prijzen van de producten in het aanbod nog verder te verlagen. Als je deelneemt aan het btw vrij evenement van Jysk komt door de winkel te bezoeken of naar de webshop te gaan tijdens de looptijd van het evenement, hoef je geen btw te betalen over de producten die je aanschaft. Dit komt omdat Jysk het betalen van de wettelijk verplichte btw van 21 procent voor de rekening neemt, wat betekent dat jij profiteert van een hoge korting om tientallen of honderden euro’s te besparen.

Het btw event werd in het jaar 2015 op maandag 7 december tot en met zondag 13 december georganiseerd, maar wat de begindatum van het evenement in 2016 zal zijn is nog niet bekend.

De deelnemende producten van de btw vrij actie

Tijdens de btw vrij actie van Jysk krijg je korting op bijna alle producten die je in de Jysk winkels vindt en die je in de webshop van de retailketen kunt kopen. Dit betekent dat je meubelstukken als bedden, tafels, eetstoelen en bijzettafels voor een lagere prijs kunt kopen, maar ook dat je woonaccessoires met flinke korting aan kunt schaffen. Er zijn slechts enkele uitzonderingen bij de btw vrij actie van Jysk, die in onderstaande alinea met informatie over de voorwaarden en de uitzonderingen worden beschreven.

[maxbutton id=”1″]

De voorwaarden en uitzonderingen

De voorwaarden van de btw vrij actie van Jysk, zijn de volgende:

  • Je krijgt alleen korting tijdens de looptijd van het evenement. In 2015 was dit tussen maandag 7 december en zondag 13 december, maar de looptijd van het evenement in 2016 is nog niet bekend.
  • Het ruilen van producten die voor de btw vrij actie zijn gekocht om de producten opnieuw met korting aan te schaffen, is niet toegestaan.
  • De korting wordt berekend bij de kassa in de Jysk winkel of in het mandje in de webshop van de retailketen.

De uitzonderingen van de btw vrij actie van Jysk, zijn de volgende:

  • Giftcards
  • Diensten
  • Services

Dit betekent dat je korting krijgt op alle producten in het aanbod van de winkels en webshop van Jysk, maar geen korting krijgt op Jysk giftcards of cadeaukaarten, diensten en services van het bedrijf.