BCC BTW Actie

BCC heeft jaarlijks 1 of meerdere btw dagen. Heb je een nieuwe televisie nodig, zoek je een nieuwe stofzuiger of is de wasmachine aan vervanging toe, maar wil je niet te veel geld betalen voor jouw nieuwe elektronica? Ga dan niet zomaar naar de winkel en schaf jouw nieuwe huishoudelijke apparatuur, elektronica en gadgets niet meteen aan in een webwinkel, maar ga op zoek naar interessante aanbiedingen om de prijs van jouw nieuwe aankoop te verlagen. Eén van de aanbiedingen waar je van kunt profiteren als je de beste elektronica voor de laagste prijs aan wil schaffen, betreft een BTW actie van de BCC. Wat voor winkel de BCC is en wat voor actie deze aanbieder van elektronica lanceert om de prijzen van elektronica zo laag mogelijk te houden, lees je in dit artikel. Klik hier om naar de webshop van BCC te gaan.
BTW korting bij BCC

De BCC is een elektronicaconcern dat in Nederland actief is met diverse fysieke winkels en een populaire webshop. Het bedrijf heeft een groot aanbod met diverse producten die onder de noemer ‘elektronica’ vallen, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, televisies, inbouwapparatuur, producten voor persoonlijke verzorging, computers en laptops, telefoons en tablets. De BCC kenmerkt zich niet alleen door het grote aanbod van het elektronicaconcern, maar ook door de goede service van het bedrijf en de lage prijzen die het merk hanteert. Ga je naar BCC, dan profiteer je van een groot aanbod, de beste service (zowel voor, tijdens als na het aanschaffen van een product) en de laagste prijzen op de Nederlandse markt.

De btw dagen van BCC: wat zijn dat?

Veel concurrenten van BCC, organiseren zogeheten btw dagen. Btw dagen zijn speciale dagen waarop klanten van de betreffende elektronicaconcerns geen btw hoeven te betalen, wat betekent dat ze van flinke kortingspercentages kunnen profiteren en de prijs van diverse producten wel met tientallen of honderden euro’s kunnen verlagen.

BCC wil klanten de beste prijs aanbieden, maar vindt de vele acties van concurrenten maar verwarrend. Dit betekent in de praktijk dat BCC nooit tijdelijke acties lanceert, maar klanten op een andere manier tegemoet komt door de laagste prijs te bieden. Om ervoor te zorgen dat klanten bij dit elektronicaconcern zonder georganiseerde kortingsacties toch kunnen profiteren van de beste prijzen, biedt BCC namelijk de laagste prijsgarantie aan. Tijdens de btw dagen van concurrenten, betekent dit dat BCC de prijzen van alle producten verlaagt om zonder tijdelijke kortingsactie toch de laagste prijs te kunnen bieden.

Kortom: BCC doet zelf niet mee met de btw dagen, maar biedt altijd de laagste prijsgarantie. Dit betekent in de praktijk dat het bedrijf de prijzen van vele producten verlaagt tijdens de btw dagen van concurrenten, zodat klanten van BCC ook tijdens de btw dagen van concurrenten alsnog van de beste prijzen profiteren bij het elektronicaconcern.
btw dagen - alle btw acties

De deelnemende producten van de btw dagen

De BCC laagste prijsgarantie is van toepassing op alle producten in de winkels en in de webwinkels. Is de prijs van een product inderdaad verlaagd, dan wordt dit in de winkels en webwinkel van BCC aangegeven met een button met de tekst ‘prijs vandaag voor u aangepast’.

Als je een product hebt gezien dat bij een andere aanbieder voor een lagere prijs wordt aangeboden, kun je dit doorgeven aan BCC. Is er bij de concurrent inderdaad sprake van een lagere prijs, dan wordt de prijs van het product in kwestie door BCC verlaagd en profiteer je van de laagste prijsgarantie van het elektronicaconcern. Na het aanpassen van de prijs van het product, wordt het prijskaartje van dit product in de winkel voorzien van de button met de tekst ‘prijs vandaag voor u aangepast’. In de webwinkel wordt de productomschrijving van het product in kwestie ook voorzien van deze opvallende button.

[maxbutton id=”2″]

De voorwaarden en uitzonderingen van de btw actie

De enige voorwaarde aan de btw dagen van BCC op basis van de laagste prijsgarantie, is dat de prijs van een product bij een concurrent van het elektronicaconcern inderdaad lager moet zijn. Heb je gezien dat een specifieke digitale camera door concurrent Media Markt voor een lagere prijs wordt aangeboden, dan moet je dit kunnen bewijzen door de prijs te tonen. Alleen als de prijs inderdaad lager is als de prijs van BCC, wordt de laagste prijsgarantie gehanteerd en wordt er korting gegeven. Is de prijs van de concurrent hoger, dan wordt de prijs van BCC niet verlaagd. Is er sprake van een tijdelijke kortingsactie bij de concurrent en worden de prijzen na deze kortingsactie weer verhoogd, dan kan BCC de prijzen van de producten ook weer verhogen. Zo lang de prijzen lager zijn dan de prijzen van de concurrent, is er namelijk sprake van een laagste prijsgarantie.

Er zijn geen uitzonderingen op de actie van BCC, want alle producten in de winkels en webwinkels doen standaard mee met de laagste prijsgarantie van het elektronicaconcern.