Praxis BTW Dagen

Praxis organiseert op onregelmatige basis BTW acties. Deze acties zijn vaak zowel online als in de winkel geldig. Wie zijn of haar woning wil verbouwen, een nieuw interieur bij elkaar wil winkelen of het huis wat sfeervoller wil maken met diverse woonaccessoires, is al snel honderden tot duizenden euro’s kwijt om het huis helemaal naar wens in te richten. Wil jij jouw woning verbouwen, verrijken met nieuwe meubels of wat gezelliger maken met woonaccessoires en wil je voorkomen dat je al je spaargeld aan je nieuwe project uitgeeft? Schaf dan niet zomaar nieuwe bouwmaterialen, meubelstukken of woonaccessoires aan, maar probeer de prijs van bouwmaterialen, meubelstukken en woonaccessoires te verlagen door te profiteren van een aantrekkelijke BTW kortingsactie.

Eén van de acties waar je van kunt profiteren om veel geld te besparen op bouwmaterialen, meubelstukken en woonaccessoires, zijn de BTW vrije dagen van Praxis. Wat Praxis precies voor winkel is en wat het btw event van deze aanbieder inhoudt, lees je in dit uitgebreide artikel.

BTW Actie praxis

Praxis is één van de grootste bouwmarkten van ons land. De bouwmarkt heeft een groot aanbod met bouwmaterialen, maar biedt ook diverse meubelstukken (voor binnen en buiten) aan en heeft een groot aanbod woonaccessoires om jouw woning echt af te maken. Het grote assortiment van de bouwmarkt wordt zowel aangeboden in grote fysieke winkels als in een populaire webwinkel. Je kunt jouw bouwmaterialen, meubelstukken en woonaccessoires dus zowel in de winkel als in de online shop aanschaffen.

Praxis staat voornamelijk bekend om het grote aanbod van de bouwmarkt en de lage prijzen van de producten die het bedrijf verkoopt. De reden dat de prijzen van de producten in het aanbod zo laag zijn, heeft te maken met het feit dat Praxis regelmatig interessante kortingsacties organiseert om de prijzen van de producten in het aanbod nog aantrekkelijker te maken voor klanten. Eén van de kortingsacties die Praxis organiseert om de prijzen van producten te verlagen, is het jaarlijks terugkerende btw event van de bouwmarkt. Wat dit event precies inhoudt, lees je in onderstaande alinea’s.

BTW vrije dagen Praxis

De BTW dagen van Praxis worden ook wel het ‘Geen btw event’ genoemd en wordt jaarlijks o.a. in de maand september gedurende een dag georganiseerd. Ga je tijdens de looptijd van de BTW actie naar de winkel of de webwinkel van Praxis, dan wordt de btw op de producten die je aanschaft door Praxis betaald. als je van plan bent om een groot bouwproject te starten, als je op zoek bent naar een groot nieuw meubelstuk of als je jouw woning helemaal wil restylen, is het verstandig om te wachten met het aanschaffen van bouwmaterialen, meubelstukken en woonaccessoires tot de btw actie van Praxis is gestart. Koop je veel producten, dan kan het kortingspercentage je namelijk al snel honderden euro’s besparen.

[maxbutton id=”4″]

De deelnemende producten van het btw event

Tijdens het btw event van Praxis krijg je 21 procent korting op bijna alle producten in het aanbod van de bouwmarkt. Dit betekent dat je zowel in de vele winkels als in de webwinkel van de bouwmarkt profiteert van hoge kortingen op bijna alle producten in het aanbod, zodat je tientallen tot wel honderden euro’s kunt besparen.

Er zijn slechts enkele uitzonderingen bij het btw dagen van Praxis. Wat deze uitzonderingen zijn, lees je in onderstaande alinea met informatie over de voorwaarden en de uitzonderingen van het btw actie van Praxis.

De voorwaarden en uitzonderingen

De voorwaarden van het btw event van Praxis, zijn de volgende:

 • De actie is alleen geldig tijdens de actieperiode van het btw event. Wanneer deze actieperiode is, verschilt per jaar. In 2015 was de actie geldig op zaterdag 19 september tussen 9:00 uur en 12:00 uur.
 • De kortingsactie is niet geldig bovenop folderaanbiedingen, maar klanten van Praxis krijgen wel de meest gunstige prijs. Is de folderprijs voordeliger dan de geen btw korting van 21 procent, dan wordt deze prijs berekend.
 • De korting is niet geldig in combinatie met kortingsbonnen
 • Het inwisselen van Air Miles op een artikel met korting, is niet mogelijk. Het sparen van Air Miles tijdens het btw event van Praxis, kan uiteraard wel.
 • Eerder gemaakte online reserveringen kunnen op de actiedag vanaf 13:00 uur opgehaald worden.
 • De korting wordt in de winkelmand verrekend en bij het afhalen van de beste producten, wordt de korting niet normaals aan de kassa berekend.

De uitzonderingen van het btw event van Praxis, zijn de volgende:

 •  Baseline artikelen.
 • Vaste Lage Prijs artikelen.
 • Opruimingsartikelen.
 • Praxis cadeaukaarten.
 • Boeken.
 • Tijdschriften.
 • Planten.
 • Diensten van Praxis, zoals verhuur.
 • Bouwdepots.
 • Ruiter dakkapellen.
 • Hout- en beton combinatieschuttingen.
 • Bezorgkosten.
 • Borg en andere aanbetalingen.
 • Aanbiedingen in de folder van Praxis.

Op alle andere producten van Praxis, krijg je wel korting tijdens het btw event van de bouwmarkt.