Categorieën
Uncategorized

Tips voor bij een begrafenis

Het overlijden van iemand is een tragische gebeurtenis in je leven waar eigenlijk nooit iemand klaar voor is. Als dit je eerste begrafenis is, dan is het logisch dat je nog niet helemaal bekend bent met het concept en wat er nou precies van je verwacht wordt tijdens zo’n begrafenis. Daarom geven we je hieronder een paar tips voor bij een begrafenis.

Kleding

Misschien sta je voor je kledingkast en denk je “wat moet ik nou aan doen naar zo’n gelegenheid als dit?”. De kleding begrafenis is een belangrijk onderdeel waaraan veel aandacht wordt besteed, het wordt niet zomaar even gekozen, het is immers een belangrijke gebeurtenis, ook al is het niet fijn. Kies voor respectvolle en bescheiden kleding, het liefst donkere kleding zoals zwart of erg donkerblauw zijn kleuren die je vaak ziet voorkomen tijdens een begrafenis. Zorg er wel voor dat je comfortabel bent, je bent meestal wel een aantal uur op een begrafenis aanwezig namelijk. Houdt ook rekening met het weer en kleed je daar ook op. Houdt als laatste rekening met eventuele culturele of religieuze aspecten die bij kleding horen.

Afscheidsspeech

Dan heb je ook nog de afscheidsspeech, meestal doe je deze als je dichtbij diegene die overleden is hebt gestaan. Maar wat moet je dan precies allemaal zeggen in zo’n speech? Zet vooral neer wat jij wilt vertellen, houdt het persoonlijk en wees eerlijk. Maar maak er geen heel boekwerk van, niemand heeft echt de aandacht om zo lang te luisteren naar een speech. Kijk ook naar de positieve dingen die je bijvoorbeeld met diegene hebt meegemaakt. Het kan handig zijn om de speech een paar keer voor te bereiden, bijvoorbeeld in je eentje voor de spiegel. Zo kan je kijken hoe je bepaalde dingen kan zeggen en of dingen wel zo goed klinken hardop als dat je ze in je hoofd had zitten.

Een vervelende maar wel hele belangrijke gebeurtenis in je leven, is je eerste begrafenis. Hierbij weet je nog niet wat er van je verwacht wordt, wat kan zorgen voor spanning. Voor de kledingkeuze kun je het beste donkere kleuren dragen zoals zwart of erg donkerblauw, kies voor iets bescheiden. Houdt ook rekening met het weer en dat het comfortabel zit, je zult er namelijk enkele uren zijn. Dan heb je ook nog de afscheidsspeech, houdt het persoonlijk en ga in op het positieve, het belangrijkste is om het niet te lang te houden en om te oefenen.

Categorieën
Uncategorized

Hoe houd je, je paardenstal vliegvrij in de winter?

Hoe houd je, je paardenstal vliegvrij in de winter?

De winter brengt niet alleen kou en sneeuw met zich mee, maar ook een verrassend fenomeen: vliegende insecten die hun weg vinden naar paardenstallen. Hoe kun je echter je paardenstal vliegvrij houden in dit seizoen? Twee essentiële elementen spelen hierbij een rol: Ecobusters en vliegenspray voor paarden.

Ecobusters biedt een geavanceerde oplossing voor insectenbestrijding aan. Het assortiment van deze vliegen specialist bestaat uit innovatieve en betaalbare producten. De winterse activiteiten van insecten kunnen vooral hinderlijk zijn in paardenstallen, maar Ecobusters biedt een doeltreffende verdediging.

Vliegenspray voor paarden is een andere onmisbare tool om je paarden te beschermen tegen winterse insectenplagen. Speciaal geformuleerd voor koude temperaturen, biedt de vliegenspray niet alleen bescherming tegen vliegen, maar ook tegen andere hinderlijke insecten die zich in stallen kunnen nestelen. De spray is eenvoudig aan te brengen.

Categorieën
aanbiedingen

Het creëren van kansen voor professionals en organisaties door detachering

Detachering is een werkvorm waarbij professionals tijdelijk worden uitgeleend aan andere organisaties om specifieke taken uit te voeren. Het biedt zowel voor professionals als organisaties verschillende voordelen en kansen. In dit artikel zullen we de voordelen van detachering bespreken en hoe het kansen creëert voor zowel professionals als organisaties.

Voordelen voor professionals

Ontwikkeling van vaardigheden

Detachering biedt professionals de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Doordat ze tijdelijk in een andere organisatie werken, worden ze blootgesteld aan nieuwe werkomgevingen en kunnen ze nieuwe vaardigheden en kennis opdoen. Dit kan hun carrièrepad verbreden en hun marktwaarde vergroten. Er zijn detachering vacatures op verschillende domeinen. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd om te werken in het sociaal domein? Zoek dan naar Vacatures sociaal domein.

Netwerkmogelijkheden

Detachering stelt professionals in staat om te netwerken met mensen binnen en buiten hun vakgebied. Ze kunnen nieuwe contacten leggen en waardevolle relaties opbouwen met professionals uit verschillende organisaties. Dit kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden in de toekomst.

Flexibiliteit

Detachering biedt professionals flexibiliteit in hun werk. Ze kunnen ervoor kiezen om tijdelijk werk aan te nemen en daarna terug te keren naar hun oorspronkelijke organisatie, of ze kunnen ervoor kiezen om zich volledig te richten op detachering en hun carrière uit te bouwen als detachering professional. Deze flexibiliteit stelt professionals in staat om hun werk en leven in balans te houden en hun carrière op hun eigen tempo te ontwikkelen.

Voordelen voor organisaties

Tijdelijke expertise

Detachering stelt organisaties in staat om tijdelijk gebruik te maken van specifieke expertise. Ze kunnen professionals inhuren die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied of een specifieke taak kunnen uitvoeren waar de organisatie zelf niet over beschikt. Dit stelt organisaties in staat om snel en efficiënt te reageren op veranderingen en projecten succesvol af te ronden.

Kostenbesparing

Detachering kan ook kostenbesparend zijn voor organisaties. In plaats van een nieuwe werknemer aan te nemen voor een tijdelijk project, kunnen ze een professional inhuren via detachering. Dit bespaart kosten voor werving, training en het betalen van salaris en voordelen op de lange termijn.

Kennisdeling

Detachering biedt organisaties de mogelijkheid om kennis en best practices te delen tussen verschillende organisaties. Professionals die via detachering werken, brengen nieuwe inzichten en ervaringen mee naar de organisatie waar ze tijdelijk werken. Dit kan leiden tot innovatie en verbetering van processen binnen de organisatie.

Kansen voor groei

Detachering creëert ook kansen voor groei, zowel voor professionals als organisaties. Voor professionals biedt detachering de mogelijkheid om te groeien en te leren van nieuwe ervaringen. Ze kunnen hun vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en nieuwe carrièremogelijkheden verkennen.

Voor organisaties biedt detachering de mogelijkheid om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderingen in de markt. Ze kunnen gebruik maken van tijdelijke expertise om nieuwe projecten en initiatieven uit te voeren. Dit stelt hen in staat om hun concurrentiepositie te versterken en groei te realiseren.

Categorieën
aanbiedingen

Het belang van een investeringshypotheek: een slimme zet voor financiële groei

Een investeringshypotheek kan een krachtig hulpmiddel zijn voor mensen die hun financiële toekomst willen veiligstellen en hun vermogen willen vergroten. Door slim te investeren in onroerend goed, kunnen individuen profiteren van stabiele inkomstenstromen en waardevermeerdering van hun eigendommen. In dit artikel zullen we het belang van een investeringshypotheek bespreken, inclusief de voordelen en overwegingen voor potentiële investeerders.

I. Definitie en werking van een investeringshypotheek

Een investeringshypotheek is een lening die wordt gebruikt om onroerend goed te financieren met als doel het genereren van inkomsten of kapitaalgroei. In tegenstelling tot een reguliere hypotheek voor een eigen woning, wordt een investeringshypotheek gebruikt voor de aankoop van een pand dat wordt verhuurd of verkocht om winst te maken. Het pand fungeert als onderpand voor de lening, waardoor de investeerder de mogelijkheid heeft om met geleend geld te investeren.

II. Voordelen van een investeringshypotheek

1. Hefboomeffect

Een investeringshypotheek stelt investeerders in staat om met een relatief kleine eigen inleg een groter onroerend goed te kopen. Dit hefboomeffect kan leiden tot aanzienlijke winsten, aangezien de waarde van het onroerend goed kan stijgen terwijl de investeerder slechts een fractie van de totale waarde heeft geïnvesteerd.

2. Passieve inkomsten 

Een investeringshypotheek maakt het mogelijk om een stabiele inkomstenstroom te genereren door middel van huurinkomsten. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar extra inkomsten naast hun reguliere baan of voor zij die met pensioen zijn en een passief inkomen willen genereren.

3. Diversificatie van beleggingsportefeuille

Investeren in onroerend goed via een investeringshypotheek biedt de mogelijkheid om de beleggingsportefeuille te diversifiëren. Dit kan het risico spreiden en de kans vergroten op positieve rendementen, zelfs in economisch uitdagende tijden.

III. Overwegingen bij het afsluiten van een investeringshypotheek

1. Financiële draagkracht

Voordat men besluit een investeringshypotheek af te sluiten, is het van cruciaal belang om de financiële draagkracht te beoordelen. Men moet er zeker van zijn dat men voldoende inkomen en reserves heeft om de hypotheeklasten te dragen, zelfs in tijden van leegstand of economische neergang.

2. Risicobeheer

Investeren in onroerend goed brengt altijd risico’s met zich mee. Het is belangrijk om een strategie te hebben om deze risico’s te minimaliseren, zoals het afsluiten van verzekeringen en het opstellen van goede huurcontracten. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met onvoorziene omstandigheden, zoals onderhoudskosten en eventuele rentestijgingen.

3. Kennis en expertise

Het is essentieel om voldoende kennis en expertise te hebben voordat men begint met investeren in onroerend goed. Het begrijpen van de markt, het evalueren van panden en het onderhandelen over transacties zijn slechts enkele van de vele aspecten waar men rekening mee moet houden. Het kan nuttig zijn om advies in te winnen bij professionals zoals makelaars, financieel adviseurs en vastgoedbeheerders. Bufr is een voorbeeld van zo’n professionele partij die investeerders en ondernemers samenbrengt.


Categorieën
Uncategorized

Zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het verwerken van declaraties? Hier 4 tips!

Als ondernemer of werknemer is het verwerken van declaraties een tijdrovende klus. Het is een administratieve handeling die vaak als vervelend wordt ervaren. Toch is het belangrijk om deze taak goed uit te voeren, zodat je niet onnodig geld misloopt. Gelukkig zijn er manieren om het proces van declaraties verwerken te vereenvoudigen en te versnellen. Hieronder volgen vier tips om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het verwerken van declaraties.

Maak gebruik van digitale tools

Het handmatig verwerken van declaraties kost veel tijd en is foutgevoelig. Het is daarom aan te raden om gebruik te maken van digitale declaratie software die het proces vereenvoudigen. Er zijn diverse applicaties beschikbaar die het mogelijk maken om declaraties digitaal te verwerken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een app waarin je foto’s van bonnetjes en facturen kunt uploaden. Deze worden vervolgens automatisch verwerkt en opgeslagen in de administratie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten.

Maak duidelijke afspraken met medewerkers

Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken met medewerkers over het indienen van declaraties. Zo voorkom je dat er onduidelijkheid ontstaat over welke kosten wel en niet vergoed worden. Zorg er daarom voor dat er een duidelijk declaratiebeleid is en dat dit beleid bekend is bij alle medewerkers. Maak ook afspraken over de termijn waarbinnen declaraties ingediend moeten worden. Op deze manier voorkom je dat er declaraties blijven liggen en dat het verwerken ervan onnodig veel tijd kost.

Automatiseer het goedkeuringsproces

Het goedkeuren van declaraties kan ook veel tijd kosten. Vaak moeten deze eerst worden goedgekeurd door een leidinggevende voordat ze kunnen worden verwerkt. Dit proces kun je ook automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een workflow tool waarin het goedkeuringsproces is vastgelegd. De medewerker dient de declaratie in en deze wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de juiste persoon voor goedkeuring. Op deze manier wordt het proces versneld en voorkom je dat er declaraties blijven liggen.

Maak gebruik van een online boekhoudprogramma

Het indienen van declaraties kan een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn, vooral als je veel bonnetjes en facturen moet verwerken. Een online boekhoudprogramma kan echter helpen om dit proces veel gemakkelijker te maken. Bovendien kun je met een online boekhoudprogramma alle financiële gegevens op één centrale locatie opslaan, wat het gemakkelijker maakt om de financiën bij te houden en rapportages te genereren wanneer dat nodig is. Door gebruik te maken van zo’n programma, kun je veel tijd besparen en het declaratieproces aanzienlijk vereenvoudigen.

Categorieën
Uncategorized

5 Redenen waarom cyberveiligheid essentieel is voor ondernemers

Elke dag worden er miljoenen berichten verzonden, bestanden gedeeld en gegevens opgeslagen. Dit maakt ons leven gemakkelijker, maar ook kwetsbaarder voor cyberaanvallen. De reden hiervoor is dat we steeds meer afhankelijk zijn van digitale technologieën. Denk aan het internet of things (IoT), waarbij alledaagse objecten zoals koelkasten, lampen of auto’s verbonden zijn met het internet. Om te voorkomen dat u als ondernemer slachtoffer wordt van een cyberaanval, is het belangrijk om een cyber security strategie te implementeren. Hieronder vindt u de redenen waarom dit zo belangrijk is: 

1. Bescherming van gegevens en bestanden

Cyber attacks kunnen leiden tot verlies van gevoelige bedrijfsinformatie, zoals financiële gegevens, personeelsbestanden of strategische plannen. Door een cyber security strategie te implementeren kunt u deze informatie beveiligen en uw onderneming beschermen tegen mogelijke dreigingen. 

2. Vermindering van operationele risico’s

Door een strategie van cyberveiligheid te implementeren verlaagt u het risico dat er iets mis gaat met uw bedrijfsprocessen. Dit zorgt ervoor dat u minder kans heeft op financiële schade en imageverlies doordat cybercriminelen toegang hebben tot de systemen waarop uw bedrijf draait.

3. De kosten van cyberrisico’s 

De cyberaanvallen van vandaag de dag nemen toe, alsmede de hoeveelheid schade die ze veroorzaken. Zonder goede beveiligingsmaatregelen kunnen deze cyberaanvallen elke ondernemer tot enorme schade leiden. En naarmate commerciële infrastructuren meer met elkaar verbonden raken via digitale netwerken, zullen potentiële schadeposten alleen maar hoger oplopen. Bovendien zijn niet alleen financiële verliezen mogelijk, maar ook verlies van bedrijfsreputatie en klantenvertrouwen.

4. Beter begrip van technologische trends

Door cyber security strategieën te volgen, kunt u op de hoogte blijven van recente technologische ontwikkelingen in de industrie. Deze informatie kan vervolgens helpen bij het updaten van bestaande systemen of delen met andere ondernemers om hen te helpen hun cyber-veiligheid te versterken.

5. Juridische verdediging

Als u vanwege onvoldoende beveiliging wordt gehackt, kunt u door uw klanten worden aangeklaagd voor het lekken van hun waardevolle persoonlijke informatie. Advocaten zijn duur en de kosten van rechtszaken kunnen snel uit de hand lopen.

Bovendien kunnen cyberaanvallen de reputatie van een bedrijf schaden omdat ze een grote invloed hebben op de manier waarop mensen tegen een bedrijf aankijken. Hierdoor zullen klanten geleidelijk overstappen en met concurrenten in zee gaan.

Conclusie

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen cyberaanvallen, is het belangrijk om een geschikte cyberveiligheidsstrategie te implementeren. Door deze redenen begrijpt u waarom cyberveiligheid voor ondernemers essentieel is. Zo houdt u uw informatie en bestanden veilig en kunt u de toekomstige groei van uw bedrijf bevorderen.

Categorieën
aanbiedingen

Betaal geen btw op kantoormeubilair

Ga je een kantoor inrichten maar heb je een krap budget? Of wil je gewoon niet te veel uitgeven aan kantoormeubilair? Dan is het handig om gebruik te maken van verschillende acties, zoals geen btw betalen op kantoormeubilair. Veel leveranciers geven regelmatig korting, waardoor je bijna geen btw betaalt.

Profiteer van acties bij leveranciers

Zogenaamde btw-acties zijn acties waarbij korting ter waarde van de belasting toegevoegde waarde (btw) wordt gegeven. Op die manier verlagen leveranciers hun prijzen. Natuurlijk betaal je niet echt geen btw, want btw betalen is verplicht in Nederland. De waarde van de btw wordt alleen van de verkoopprijs afgehaald. Zo scoor je bijvoorbeeld een roldeurkast voor een lage prijs.

Dit soort acties zijn een mooie manier om te kunnen profiteren. Koop voordelig prima kantoormeubilair, en betaal niet te veel. Het is net als boodschappen doen: de acties in de gaten houden bij verschillende leveranciers, loont. Houd bijvoorbeeld de website van de leverancier Albeka in de gaten. Deze leverancier heeft regelmatig kortingsacties.

Vraag de belasting terug via voorbelasting

Wist je dat je kantoormeubilair kunt aftrekken van de belasting? Je doet dit via de voorbelasting. Op die manier betaal je helemaal geen btw voor kantoorartikelen. Dit kan ook bij artikelen die al in de aanbieding zijn. Ook als het kortingspercentage even hoog is als de btw. Zo bespaar je dus dubbel.

Vergeet niet alle bonnetjes te bewaren en op te slaan in je administratie. Je moet immers wel kunnen bewijzen dat je de aankopen hebt gedaan, in het geval van een controle. Heb je geen idee hoe dit precies werkt? Vraag dan je boekhouder om raad.

Abonneer je op nieuwsbrieven

Abonneer je op de verschillende nieuwsbrieven van de aanbieders van kantoormeubilair. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en van de nieuwste trends. Daarmee kun je financieel je voordeel doen. Soms zijn de kortingen net zo hoog als de prijs van de btw, waardoor je eigenlijk geen belasting betaalt. Koop je kantoormeubilair als het goedkoop is, en vergelijk verschillende aanbieders.

Door op deze manier na te denken over je aankopen, kun je goedkoop een heel kantoor inrichten. Dan kun je het grootste deel van het budget gebruiken voor andere belangrijke zaken, zoals marketing, om je bedrijf nog verder te laten groeien.

Categorieën
webshop

Samsung Galaxy A53 5G 256GB (Zwart) aanbieding

Samsung Galaxy A53 5G 256GB (Zwart) 8806094095500

Bestel bij BCC de Samsung Galaxy A53 5G 256GB (Zwart). Slechts € 509.00 bij BCC.

Categorieën
webshop

Apple iPad Air (2022) 64GB Wifi (Pink) aanbieding

Apple iPad Air (2022) 64GB Wifi (Pink) 194252794883

Bestel bij BCC de Apple iPad Air (2022) 64GB Wifi (Pink). Slechts € 698.50 bij BCC.

Categorieën
webshop

Apple iPad Air (2022) 256GB Wifi + 5G (Starlight) aanbieding

Apple iPad Air (2022) 256GB Wifi + 5G (Starlight) 194252809525

Bestel bij BCC de Apple iPad Air (2022) 256GB Wifi + 5G (Starlight). Slechts € 1039.00 bij BCC.