Categorieën
aanbiedingen

BCC Aanbiedingen

Wil je elektronica aanschaffen, dan kun je bij BCC terecht. BCC is een Nederlands winkelketen die consumentenelektronica verkoopt, waaronder computers, huishoudelijke apparaten, audioapparaten, camera’s en ga zo maar door. De winkel heet eigenlijk Bakker Cash & Carry, maar iedereen kent de elektronicawinkel onder de naam BCC. Op dit moment heeft BCC ruim 70 winkels in Nederland en runt een succesvolle webwinkel. Het is een van de grotere elektronicaketen van ons land.

BCC acties en aanbiedingen

Een groot deel van de acties en aanbiedingen die BCC introduceert, staan in de folder van de elektronicaketen. Daarnaast zijn er nog enkele unieke aanbiedingen die enkel in een bepaalde winkel van BCC geldig zijn of die juist alleen online gelden. Wil je nog meer geld besparen bij het kopen van je elektronica? Dan raden wij je zeker aan om de online outlet van BCC eens te bekijken. In de outlet worden allerlei producten verkocht met flink gereduceerde prijzen, zodat je veel geld kunt besparen op de leukste producten van BCC. En omdat het aanbod van de outlet regelmatig aangevuld wordt met nieuwe items, is de kans groot dat je hier een keer iets vindt wat je nodig hebt.

De geschiedenis van BCC

In het jaar 1945 opende Herman Bakker een kleine elektronicawinkel in Amsterdam. Samen met zijn zoons Carel en Coos, opende hij vervolgens een nieuw filiaal van de winkel in 1962. In 1969 namen zoons Carel en Coos de winkels open en veranderden ze de naam van de twee winkels die er toen waren. Ze kozen voor de naam Bakker Cash & Carry, afgekort BCC. Het bedrijf heeft nu officieel nog steeds de naam Bakker Cash & Carry, maar deze naam wordt eigenlijk nooit gebruikt. In alle correspondentie en communicatie van het bedrijf, maakt de organisatie zelf gebruik van de afkorting BCC.

Door de jaren heen is BCC steeds groter geworden. In het jaar 2009 nam BCC het Amsterdamse bedrijf Polectro over. De twee vestigingen van het bedrijf werden veranderd in BCC winkels. In 2014 telde BCC maar liefst 57 winkels, maar werd de webwinkel van het bedrijf ook steeds groter. In 2015 nam BCC nog eens 18 winkels over van HiM Retail, het moederbedrijf van onder andere De Harense Smid en Mikro-Electro. Tien winkels van HiM Retail worden gesloten, de rest van het winkelaanbod wordt overgenomen. Op dit moment heeft BCC meer dan 70 winkels, die over het hele land verspreid zijn.

De folder van BCC

BCC introduceert regelmatig een nieuwe folder, waar diverse aantrekkelijke aanbieden van de winkelketen in staan. Deze aanbiedingen zijn geldig in de winkels van BCC, maar ook in de online shop van het bedrijf. Alle producten komen aan bod in de folder van BCC. Zo kun je er acties vinden voor goedkope wasmachines, maar ook voor elektrische tandenborstels, stofzuigers, scheerapparaten, koptelefoons, computers, computer accessoires en ga zo maar door. De folder wordt niet alleen uitgedeeld in de winkels, maar is ook online te bekijken.