Categorieën
aanbiedingen

Media Markt aanbiedingen

Media Markt is een van oorsprong Duitse winkelketen die consumentenelektronica verkoopt. De winkelketen is nog steeds actief in Duitsland, maar verkoopt inmiddels ook in Nederland en in vele andere landen. Zo heeft Media Markt diverse fysieke winkels in Nederland geopend, waarvan de winkel in Rotterdam centrum de grootste is. De allergrootste winkel van Media Markt vind je in München. Deze winkel heeft een oppervlak van maar liefst 10.000 vierkante meter. Uiteraard heeft Media Markt ook een webwinkel. In de webwinkels worden dezelfde producten verkocht als in de fysieke winkels van Media Markt. Mensen die niet in de buurt wonen van een fysieke winkel van de winkelketen, shoppen doorgaans online.

Media Markt acties en aanbiedingen

Media Markt verkoopt regelmatig producten met gereduceerde prijzen. Dit kan komen om de verkoop van een bepaald product op te krikken om meer omzet te behalen, maar ook omdat een bepaald product bijvoorbeeld uit het assortiment gaat. Je vindt de acties en aanbiedingen van Media Markt uiteraard in de winkels, maar ook op de webwinkel. Ga je naar het menu op de webwinkel, dan klik je op ‘Acties’ om op de pagina met alle actieproducten terecht te komen.

Op de pagina ‘Acties’ staan acties en aanbiedingen uit de folder, maar ook acties en aanbiedingen die niet in de folder staan. Door regelmatig op deze pagina te kijken en de folder van Media Markt goed in de gaten te houden, weet je zeker dat je geen goede deal hoeft te missen bij deze winkelketen.

De geschiedenis van Media Markt

Media Markt werd in het jaar 1979 opgericht door Erick Kellerhals, Helga Hellerhals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. In de jaren daarna groeide het bedrijf gestaag, waarna in concurrent Saturn in 1993 over werd genomen om Media Markt nog sneller groter te maken.

Sinds de overname van Saturn, is Media Markt flink gegroeid. Waar het bedrijf eerst alleen actief was in Duitsland, is dit tegenwoordig wel anders. Nu vind je Media Markt winkels in Duitsland, Nederland, Griekenland, België, Hongarije, Oostenrijk, Polen Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Italië en zelfs Rusland. In totaal zijn er meer dan 500 vestigingen in het buitenland, waarvan je er ongeveer 50 in Nederland vindt. Alle winkels van Media Markt staan erom bekend erg groot te zijn. Dit moet ook wel, want de winkelketen verkoopt zo veel verschillende producten dat een groot winkelpand echt een vereiste is.

De folder van Media Markt

Media Markt geeft regelmatig een folder uit. Deze folders liggen in de winkels van het bedrijf, maar vind je ook op de website van Media Markt. In de folder van Media Markt staan alle aanbiedingen en acties van dat moment. Je vindt er acties voor televisies, maar ook voor computers, wasmachines, stofzuigers en ga zo maar door. Vaak zijn de aanbiedingen in de folder slechts voor bepaalde tijd geldig. Op de voorzijde van de folder staat de deadline van de aanbiedingen in de folder. Wijkt de deadline van een bepaalde aanbieding af van de rest, dan wordt deze afwijkende deadline altijd nog bij het product in kwestie vermeld.