Categorieën
aanbiedingen

Expert Aanbiedingen

Expert is een winkelketen die consumentenelektronica verkoopt. De volledige naam van de winkelketen is Expert International GmbH, maar zo wordt de winkelketen eigenlijk nooit genoemd. Expert is officieel opgericht in Zwitserland en hier is nog altijd het hoofdkantoor van Expert gevestigd, maar de winkelketen is ook actief in Nederland en in diverse andere Europese landen.

Expert aanbiedingen en acties

Naast de aanbiedingen en acties in de folder, heeft de winkelketen nog enkele aanvullende aanbiedingen en acties. Deze aanbiedingen en acties worden in de winkels van Expert gepresenteerd, maar ook op de website van de winkelketen. Zo is er een pagina ‘Acties’ met diverse aantrekkelijke acties, maar is er ook een pagina ‘Aanbiedingen’ in het menu van de webwinkel te vinden. Door deze pagina’s goed in de gaten te houden, hoef je nooit een goede actie of aanbieding van Expert te missen. Heb je een goede actie of een leuke aanbieding gezien in de online shop van Expert, dan kun je hier direct van profiteren door het product in kwestie online aan te schaffen. Bij het bestellen van het betreffende product, wordt de actie of aanbieding automatisch toegepast en krijg je dus automatisch de korting die bij de actie of de aanbieding hoort.

De geschiedenis van Expert

Expert werd in het jaar 1967 opgericht. Toen was de naam van het bedrijf nog niet Expert (International GmbH), maar Intercop GmbH. Pas in het jaar 1971 werd het bedrijf hernoemd en kreeg de organisatie de naam die we nu kennen.

De eerste Expert winkels werden geopend in Zwitserland, maar de organisatie breidde zich al snel uit buiten de landgrenzen van Zwitserland. Zo werden er ook winkels geopend in Nederland, Finland, Noorwegen, Denemarken en Duitsland. Tegenwoordig is de organisatie actief in 22 verschillende landen en heeft het bedrijf maar liefst 8000 winkels. In Nederland zijn ongeveer 140 winkels van Expert te vinden. In Nederland is Expert dus niet zo heel groot, maar in andere landen zeker wel. Al met al is het zeker een grote organisatie te noemen, die in enkele landen marktleider is op het gebied van consumentenelektronica.

De folder van Expert

Expert introduceert regelmatig een nieuwe folder, ook in Nederland. De folder van het bedrijf staat op de website van Expert, maar is ook te vinden in de verschillende vestigingen van de winkelketen in Nederland. In de folder van Expert staan allerlei producten die tijdelijk voor lagere prijzen verkocht worden. Gaat het om een actie met een duidelijke deadline, dan wordt dit altijd bij het betreffende product vermeld. Sommige acties zijn bijvoorbeeld slechts 24 uur, 48 uur of 72 uur geldig, maar dan staat dit altijd duidelijk in de omschrijving van het product en de bijbehorende actie.

In de folder van Expert worden vele producten voor lagere prijzen aangeboden. Denk hierbij aan telefoons, computers, computer accessoires, koelkasten en bijvoorbeeld stofzuigers. Door het grote en brede aanbod van Expert, is het aanbod in de folder ook erg groot en divers. Daar komt nog bij dat er regelmatig een nieuwe folder wordt geïntroduceerd, waar weer hele nieuwe aanbiedingen in staan.

Één reactie op “Expert Aanbiedingen”

Reacties zijn gesloten.